SanaLAskim.Com :: Başlığı Görüntüle - kadınlar "cadı" mıdır
Anasayfa  Kayıt Ol SSS  Arama  Üye Listesi  Kullanıcı Grupları  Profil  Özel Mesajlar  Foruma Giriş

admin@sanalaskim.com Msn Adresini Ekleyin Görüşelim.

kadınlar "cadı" mıdır

Forum Seçin:    
  Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder SanaLAskim.Com Forum Ana Sayfası » Kadın Özel     
Yazar Mesaj
ASLII
Süper Moderatör
Süper Moderatör


Kayıt: May 27, 2007
Mesajlar: 563
Cinsiyet: Secim Yapılmamış

Level : 21
Seviye: 0 / 996  
 0%
Aktif: 475 / 475  
 100%
Deneyim: 45 / 56  
 80%
MesajTarih: Pts Oca 28, 2008 6:45 pm Baslik:   kadınlar "cadı" mıdır Alıntıyla Cevap Ver

Yapılan bir savaşta ünlü kral Arthur maalesef esir düşer. Karşı tarafın kralı bu büyük şahsı affedebileceğini ancak bir şartı olduğunu söyler. Kendisine bir soru soracaktır.
Eğer Arthur soruya doğru cevap verebilirse hayatı kurtulacak aksi takdirde ölecektir. Soruya cevap verebilmesi için 1 sene süresi vardır. Soru aynen söyledir: Kadınlar ne isterler?

Bu soru tabi ki dünyanın en zor sorusu. Ancak kralın fazla bir tercih şansı yoktur. Ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilirkişilere danışır ama soruya tam bir doğru yanıt bulamaz. Bu sorunun cevabını sadece yaşlı bir cadı bilmektedir. Artık en son gün gelmiştir ve Arthur mecburen cadıya gider. Cadı soruya cevap verecektir ancak bir şartı vardır. Cadı cevap karşılığında Arthur'un yakın arkadaşı ve en iyi ve yakışıklı şovalyesi ile evlenmek istemektedir. Arthur yıkılır ve bunu kabul edemeyeceğini söyler ve cadının yanından ayrılır. Şovalye olanları duyar ve krala koşup hiçbir seyin Arthur'un hayatından daha önemli olamayacağını söyler. Ve cadıdan cevabı alırlar. "Her zaman kendi özgür iradeleriyle karar almak isterler."

Evet kesinlikle doğru olan bu cevap sayesine kralın hayatı kurtulur, ancak şovalyenin hayatı sönmüştür. Cadı dünyanın en çirkin görünüşlü mahlukatıdır. Yemek yerken kusar, tükürür ve her olumsuz davranışı gösterir. Şovalye ile evlenme gününde bile iğrenç davranışlar göstermiştir. Nihayet şovalye için en kötü an yani gerdek gecesi gelir. Ancaaaakk odaya girdiğinde karşısında cadı yerine dünyanın en güzel kadınını görür. Acayip şaşırır ve sorar. "Sen kimsin?". Kadın cevap verir. "Ben evlendiğin cadıyım. Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri son derece güzel olurum. Ya da gündüzleri son derece güzel veya geceleri son derece çirkin olurum. Nasıl gözükeceğime sen karar vereceksin".

Şovalye çok kısa bir süre düşünür. Geceleri mükemmel bir sevgili mi yoksa gündüzleri eşiyle beraber kazanacağı saygınlık mı? Ve şöyle cevap verir. "Nasıl olmak istediğine sen karar ver lütfen. Ben senin her haline karşı saygılıyım." Cadı bu karar karşışında çok sevinir. "Sen bana seçme özgürlügünü verdin ve beni kısıtlamadın şovalyem. Bu yüzden ömür boyu yanında güzel ve saygılı biri olarak gözükeceğim".

Peki burdan çıkarttığımız sonuç ne?


Kadınlar ister son derece güzel ister son derece çirkin olsun her zaman cadıdırlar.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder   Tesekkürler mesajini

    

  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
 

SanaLAskim.Com | Design By Forever

 
Güzel Sözler Siirler Fikralar Hikayeler Flash Oyunlar Msn Nick Yapma Msn Avatarlari Ruya Tabirleri Burclar Chat
Sohbet - Türkçe Mirc - SanaLAskim Script
Iletisim Siteyi Önerin Forumtags Sitemap  
 
SanaLAskim.Com 2007 - 2008 Design By Forever
Linkler : Beşikçiler Köyü